Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διήμερο Τουριστικό Φόρουμ με τίτλο: \”Χαρτογραφώντας το Μέλλον\”, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνάντηση των ελληνικών και ρωσικών τουριστικών δυνάμεων με τη συμμετοχή της ελίτ των tour operators της Ρωσίας, Οργανισμών Τουριστικής Προβολής στη Ρωσία, Θεσμικών Παραγόντων της Ελλάδας, ελλήνων ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Την συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει ήδη οι ρώσοι tour operators ΤΕΖ Tour, Coral Travel, TUI Russia, Labirint, Pantheon, Yuzhnyj Krest, Solveks Tourne, Versa, η Ρώσικη Ένωση της Τουριστικής Βιομηχανίας αλλά και άλλες ρώσικες ενώσεις του κλάδου.

 Από την πλευρά των οικοδεσποτών μέρος θα λάβουν το Υπουργείο Τουρισμού, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (SETE), η Ένωση Ξενοδόχων, έλληνες ξενοδόχοι και tour operators ενώ προσκλήθηκαν για χαιρετισμό στην Ά Ενότητα Visa – Αερομεταφορές – Αεροδρόμια με τη σειρά οι: Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης, ο Υπουργός ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, η Διοικήτρια της ΥΠΑ, κ. Φώφη Παπαδημητροπούλου, η Αναπληρώτρια Δ / ντρια του τμήματος Διμερών Αεροπορικών Συμφωνιών (Δ1), κ. Ευαγγελία Δελούκα και οι Αερολιμενάρχες Ηρακλείου και Ρόδου.

Η διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Χερσόνησο Ηρακλείου, στο ξενοδοχείο «KNOSSOS ROYAL» της αλυσίδας Aldemar Hotels & Spa, θα ασχοληθεί με θέματα Visa – Αερομεταφορές – Αεροδρόμια, στην Α’ Ενότητα συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης και με Marketing & Πωλήσεις στην Ρωσία στην Β΄ Ενότητα της πρώτης ημέρας ενώ θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Φόρουμ.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να ανοίξουν δρόμους προβολής και συνεργασίας για τους επιχειρηματίες από όλο το φάσμα των τουριστικών επαγγελματιών της Ελλάδας του τουρισμού με συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με ρώσικες επιχειρήσεις εξερχόμενου τουρισμού.

Η «Βlue Bird Airways», με ενεργή επιχειρηματική δραστηριότητα από το 2009 στην τουριστική αγορά της Ρωσίας, πετώντας, μεταξύ άλλων, από και προς Μόσχα-Ηράκλειο-Ρόδο-Κω και Κέρκυρα, Αγ. Πετρούπολη, Καζάν και Ροστόφ, περήφανα στηρίζει το παραπάνω φόρουμ ως «χρυσός» χορηγός και εύχεται καλή επιτυχία στους διοργανωτές.

Παράλληλα, θα συμμετέχει στις εργασίες του, τόσο με την συμμετοχή του Captain Mάριου Σαμπράκου, Quality & Safety Manager / Security Officer της εταιρίας, με χαιρετιστήρια ομιλία που θα ανοίξει και τις συζητήσεις της Α΄ Ενότητας Visa- αερομεταφορές – αεροδρόμια, της πρώτης ημέρας, αλλά και με την παρουσία του κ. Εμμανουήλ Ζερβάκη, Εμπορικού Διευθυντή, στις Β2Β συναντήσεις της επόμενης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook