Παρουσιάστηκαν τα HD του 2013, στα οποία περιλαμβάνονται μοντέλα που γιορτάζουν τα 110 χρόνια της εταιρείας, μια ανανεωμένη Dyna Street Bob, δύο νέες εκδόσεις του Sportster 1200 Custom, τα μοντέλα Hard Candy Custom και Custom Vehicle Operations, στα οποία περιλαμβάνεται το μοναδικό πραγματικά νέο μοντέλο της υπεραιωνόβιας εταιρείας, το CVO Breakout.

Το Breakout είναι μοντέλο CVO που σημαίνει ότι θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα κομμάτια, ενώ ανάλογα υψηλή με την σπανιότητά του θα είναι η τιμή του.

Βασίζεται στο πλαίσιο των Softail έχει δηλαδή πίσω ανάρτηση- και φορά τον κινητήρα τωv 110 κυβ. Ιντσών ή κατά τα δικά μας, των 1.802,6 κυβικών εκατοστών με αισθητική γαρνιτούρα που υπακούει στο ύφος \’hot rod\’. Αυτό σημαίνει τροχοί-τουρμπίνες, κάμποσα κιλά χρώμιο και μεταλλική πέρλα στην βαφή.

Τεχνικές λεπτομέρειες του Breakout

-Κινητήρας: Screamin\’ Eagle®, 1.803cc με 2ΕΕΚ με ηλεκτρονικό ψεκασμό (Electronic Sequential Port Fuel Injection ESPFI), ηλεκτρονικό γκάζι και 6τάχυτο κιβώτιο, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης

-Τρία χρώματα: Black Diamond – Molten Silver – Crushed Slate, Hard Candy Gold Dust και Liquid Sun με γραφικά Pagan Gold, Crimson Red Sunglo και Lace με γραφικά Hammered Sterling

-Τροχοί, δισκόπλακες και γρανάζι κίνησης που μιμούνται την αισθητική τουρμπίνας τζετ

-Εμπρός και πίσω φτερό κομμένα στο ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο κάλυψης του τροχού

-Κατά 2,5 εκατοστά μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στις μπουκάλες του πιρουνιού

-Ελαστικό 130mm μπροστά

-Ρεζερβουάρ 18,5 λίτρων, με ενσωματωμένο τον πίνακα οργάνων Low-Profile Console

-Δερμάτινη σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη

-Το 2013 CVO Breakout έχει προτεινόμενη τελική τιμή στις ΗΠΑ 21.300 ευρώ και θα κατασκευαστεί σε 1.900 κομμάτια

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook