Από τις 2 Μαΐου 2011, ο κ. Νίκος Σοφοκλέους, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, θα παραμείνει επικεφαλής της εταιρείας ασκώντας τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, με κύριο στόχο την προώθηση των εταιρικών και θεσμικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διασφάλιση της συνέχειας της επιχειρησιακής στρατηγικής. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone Ελλάδας θα αναλάβει ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική λειτουργία και τα αποτελέσματα της εταιρείας.

Ο κ. Γλαύκος Περσιάνης προέρχεται από την PepsiCo στην οποία εργάστηκε τα 12 τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατη τη θέση του Γενικού Διευθυντή Κεντρικής Ευρώπης. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στη Lek Consulting UK ως Consulting Manager, ενώ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Procter & Gamble, όπου εργάστηκε στον τομέα του Μάρκετινγκ. Διαθέτει 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη διεθνή αγορά. Είναι κάτοχος MA στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, καθώς και MBA από την INSEAD. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Ο Michel Combes, Chief Executive Officer Europe Region, δήλωσε «είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία του Νίκου Σοφοκλέους με τον Γλαύκο Περσιάνη θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητα της Vodafone στην ελληνική αγορά και θα προωθήσει περαιτέρω τις εταιρικές και θεσμικές δραστηριότητες της εταιρείας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook