Τις 5.000 προσεγγίζουν οι άπορες οικογένειες του νησιού, οι οποίες και είναι καταγεγραμμένες από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και ωφελούνται από την διανομή προϊόντων στην οποία προβαίνουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Το υπερβολικά μεγάλο νούμερο αποκάλυψε σήμερα, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της, η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη. Η αντιπεριφερειάρχης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής τόνισε ότι οι αιτήσεις που κατατίθενται αυξάνοντα καθημερινά, με αποτέλεσμα οι καταγεγραμμένοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, που ζητούν τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να φτάνουν στους 850.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ηρακλείου διανέμει τρόφιμα και οπωροκηπευτικά σήμερα και αύριο από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στους δικαιούχους που ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

«Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, που τώρα περισσότερο από ποτέ έχουν την ανάγκη μας» δήλωσε η κ. Βρέντζου η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους μεμονωμένους ιδιώτες που στηρίζουν ενεργή με την τροφοδοσία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Να σημειωθεί ότι στις 30 Αυγούστου θα γίνει διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Μοιρών.