Σημαντική εξέλιξη υπήρξε την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο θέμα ρύθμισης των χρεών των ΠΑΕ που δεν είχε περάσει πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να μπουν σε περιπέτειες και ακόμη και σήμερα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έπειτα από συντονισμένες κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες αναμένεται να κατατεθεί την Πέμπτη 23 Αυγούστου στη Βουλή τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ.

Η τροπολογία θα κατατεθεί από το υπουργείο Οικονομικών και θα περάσει την Τρίτη 27 Αυγούστου -πρώτη ημέρα που θ\’ ανοίξει η Βουλή- σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πολιτικοί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες εκτιμούν ότι με αυτήν την τροπολογία το θέμα των ομάδων που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος) θα κλείσει αφού θα υπαχθούν σε νέα ρύθμιση θα πάρουν ενημερότητα και θα νομιμοποιήσουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα χωρίς να κινδυνεύσουν με επιβολή ποινής αφαίρεσης δέκα βαθμών ή υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook