Την απόφαση να εκδώσει προσωρινά δελτία σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και του Πανιωνίου πήρε η Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών της ΕΠΟ.
Αναλυτικά:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Με αριθμό απόφασης  93 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.
Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές
ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
YAGO FERNANDEZ
ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
FURTADO JOSE EMILIO ROBALO
ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΕΤΣΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΑΙΝΕΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν , αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.
2. Με αριθμό απόφασης  94 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.
Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΞΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΟΥΡΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΔΡΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ  
Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.
3. Με αριθμό απόφασης  95 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.
Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΡΟΒΙΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΙΤΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜ
ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
VERON RICARDO MATIAS
Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν , αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook