Από την Τρίτη (21/8) έχει αναχωρήσει για το Λονδίνο ο Αντώνης Τσαπατάκης, για να πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Ο Χανιώτης κολυμβητής πηγαίνει στους αγώνες με στόχο τη διάκριση και ένα μετάλλιο, έχοντας δουλέψει σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, μαζί με τον προπονητή του Κώστα Νικολαντωνάκη, ο οποίος δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο πλάι του, αφού δεν δικαιολογούνταν θέση για τον ίδιο στην ελληνική αποστολή.
\”Είναι μια τρομερή εμπειρία, είναι αυτό που θέλει κάθε αθλητής, να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους συμμετέχει η \”Μέκκα\” των αθλητών. Είναι μία προσπάθεια για εμένα τεσσάρων περίπου χρόνων. Και μόνο που συμμετέχω σε αυτούς τους Αγώνες είναι το όνειρο μου. Εφόσον προέκυψε και έχω τρίτη θέση στον κόσμο, σύμφωνα με τα χρονόμετρα, πιστεύω ότι πάμε για μετάλλιο\” δηλώνει ο Τσαπατάκης που τόνισε ότι, πέρα από τον προπονητή του υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για να βρεθεί στην Παραολυμπιάδα.
Ο αθλητής του σωματείου ΑμΕΑ \”Μεγαλόνησος\” Ηρακλείου θα αγωνισθεί στις 4 και 7 Σεπτεμβρίου, στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB4 (έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο) και στα 50μ. πεταλούδα στην S5 (έχει την 6η καλύτερη επίδοση).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook