Είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές επέλεξε στην ιστορική πρώτη αποστολή του Πλατανιά για παιχνίδι Super League ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (23/8) ο Σερραίος τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αναχωρήσουν για τα Γιάννινα και το πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον τοπικό ΠΑΣ.
Η αποστολή του Πλατανιά, όπως ενημερώνει επίσημα η ΠΑΕ, θα αναχωρήσει αεροπορικώς το μεσημέρι της Παρασκευής (24/8) με αρχικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τελικό τα Γιάννινα.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ναζλίδης και οι Ζάλουντοκ, Κοκκαλάς, Γιακουμάκης, Πάγκαλος και Σαμπέδρο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
\”Με είκοσι τρεις παίκτες στην αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Αυγούστου, η ομάδα του Πλατανιά, με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα, όπου το απόγευμα του Σαββάτου 25 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην αυλαία του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, στην αποστολή του Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσα, Δημήτρη, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πλατανιά θα διανυκτερεύσει στα Ιωάννινα το Σάββατο 25 Αυγούστου και θα αναχωρήσει την επόμενη ημέρα (Κυριακή), οδικώς, προς Θεσσαλονίκη, απ” όπου θα μεταβεί αεροπορικώς στα Χανιά, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook