Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αγίου Νικολάου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ξενοδοχουπαλλήλων Νομού Λασιθίου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

\”Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου δηλώνει την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας του Αγίου Νικολάου. Μιας δημοτικής υποδομής, από τις ελάχιστες που έχουν φτιαχτεί στο Νομό μας εδώ και δεκαετίες.

Μιας υποδομής που αποδεδειγμένα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας, αφού με την σωστή λειτουργία της ελκύει επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα.

Θεωρούμε ότι καμιά ωφέλεια δεν θα προκύψει από την ιδιωτικοποίησή της, ούτε στα κρατικά ταμεία ούτε στην τοπική αγορά.Το αντίθετο.

Ο ιδιώτης με τις \”πολυδιαφημιζόμενες\” υποδομές που θα κατασκευάσει, είναι σίγουρο ότι θα αφαιρέσει από την τοπική αγορά σημαντικό τζίρο, αφού οι χρήστες της Μαρίνας δεν ήταν έως τώρα με \”βραχιόλια\”.

Αλλά και η \”καραμέλα\” περί νέων θέσεων εργασίας δεν μας πείθει, αφού ειδικά ο κλάδος ο δικός μας γνωρίζει από πρώτο χέρι τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν, την εισφοροδιαφυγή και την μαύρη εργασία που έχει φτάσει στα ύψη και όχι πάντως από δημοτικές επιχειρήσεις.

Θεωρούμε ότι αυτοί που ευθύνονται για την έλλειψη σημαντικών υποδομών στο Νομό μας, είναι οι τελευταίοι που πρέπει να συνηγορούν υπέρ της συγκεκριμένης ιδιωτικοποίησης\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook