Τελευταία ενημέρωση: 14:10

Πρόσκαιρη φαίνεται ότι ήταν η μικρή πτώση που σημείωσαν οι τιμές των καυσίμων στη Κρήτη το πρωί της Παρασκευής αφού καθώς πλησιάζουμε προς το διήμερο η τιμή της αμόλυβδης πήρε πάρει την ανουσία ξεπερνώντας και πάλι το ψυχολογικό φράγμα των δύο ευρώ, σε πρατήριο της Βιάννου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου τιμών Υγρών Καυσίμων το Ηράκλειο παίρνει και πάλι την πρωτιά ανάμεσα στους νομούς της Κρήτης με την ακριβότερη μέγιστη τιμής της αμόλυβδης βενζίνης καθώς οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν  2,030 ανά λίτρο για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

Η τιμή πώλησης της βενζίνης σε Λασίθι και Χανιά βρίσκεται μια ανάσα από τα 2 ευρώ καθώς έχει διαμορφωθεί στα 1,999 ευρώ το λίτρο ενώ στο Ρέθυμνο στα 1,980 ευρ΄ω ανά λίτρο.

Οι υψηλές τιμές που καταγράφονται ειδικά τον μήνα Αύγουστο, που η τουριστική κίνηση είναι έντονη, στις τιμές της αμόλυβδης σε όλη τη χώρα έχει οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενώ οι οδηγοί αναζητούν τα πρατήρια που μπορούν να βρουν τη φθηνότερη βενζίνη.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις υψηλότερες και χαμηλότερες τιμές πώλησης της αμόλυβδης και τα αντίστοιχα πρατήρια διάθεσης, από την ημερήσια έκδοση αντίστοιχων στατιστικών στοιχείων του Παρατηρητήριου Υγρών Καυσίμων.

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Ηράκλειο

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στα Χανιά

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Ρέθυμνο

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Λασίθι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook