Με πολύ μεράκι για 16η χρονιά η Δημιουργική Ομάδα Μαργαριτών παρουσιάζει τα Boudalia 2012 με τίτλο: «Θέμιδος 16».

Σε μια χώρα που ψάχνει να βρει κουράγιο να συνεχίσει. Σε ένα τόπο που τα αισθήματα του θυμού εναλλάσσονται μόνο με τη λύπη και την αίσθηση της αδικίας, η θεατρική ομάδα για ακόμα μία χρονιά δημιούργησε μια ολοκαίνουρια, ξεκαρδιστική παράσταση για τις περιπέτειες ενός νεοκλασικού κτιρίου και τον ιδιοκτητών του στην οδό Θέμιδος.

 Οι συντελεστές τις παραστάσεις μας προσκαλούν όλους να περάσουμε μαζί μια Αυγουστιάτικη νύχτα και αυτό το καλοκαίρι με πολλή μουσική, πολύ χορό και σάτιρα με σκηνικό ένα νεοκλασικό μέγαρο που αλλάζει εποχές, χρήσεις και ιδιοκτήτες…

Οι παραστάσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη έχουν συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και το μικρό γήπεδο μπάσκετ των Μαργαριτών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτο.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και οι παραστάσεις της ομάδας θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Εμείς απολαύσαμε την παράσταση που οι περίπου πενήντα μικροί και μεγάλοι συντελεστές  της, με κόπο προετοίμασαν τους τελευταίους μήνες και επειδή μόνο μία φορά δε φτάνει θα είμαστε εκεί και πάλι, πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook