Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις των Μικτών ομάδων Κρήτης με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας Αττικής που έγιναν στο Ρέθυμνο καθώς τόσο οι ομάδες των Νέων όσο και αυτές των Παίδων αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.

Σε αμφότερα τα παιχνίδια που έγιναν στη Σοχώρα οι μικτές της Κρήτης είχαν το προβάδισμα αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο τέλος. Πιο άτυχη η ομάδα των Νέων που ισοφαρίστηκε στο 90\’ ενώ η αντίστοιχη των Παίδων δέχτηκε το γκολ εννιά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Στους Νέους ο Καλυβιανάκης στο 59\’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για την Κρήτη αλλά ο Ναούμ στην εκπνοή του παιχνιδιού (90\’) έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε την ισοπαλία στην Περιφέρεια Αττικής.

Στο παιχνίδι των Παίδων η Κρήτη πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (40\’+1\’) με το γκολ του Ταμπάκη αλλά η Αττική πήρε κι εκεί την ισοπαλία με το γκολ του Ποτουρίδη στο 71\’ με κεφαλιά. Ο συγκεκριμένος είναι κι αυτός παίκτης του Ολυμπιακού αλλά δεν έχει συγγένεια με τον Γιάννη Ποτουρίδη που παίζει στην μεγάλη ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook