Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζοντας την πλήρη αποπαπανρεοποίηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην τοποθέτηση εκσυχρονιστών (π.χ. Βερελής, Πρωτόπαπας κ.λ.π.) στις επιτελικές θέσεις του υπο ανακάινισης κόμματος.

Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η τοποθέτησή τους γιατί η εκσυχρονιστική τους ιδεολογία δημιούργησε την \”Ισχυρή Ελλάδα\” που πληρώνουμε στο πετσί μας σήμερα, αλλά και η εντυπωσιακή απουσία στελεχών απο την Κρήτη.

Το άλλοτε απόρθητο κάστρο του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζεται απο την νέα ηγεσία απαξιωτικά και πληρώνει η Κρήτη την ιδιαίτερη σχέση της με την οικογένεια Παπανδρέου. Το χειρότερο είναι ότι οι τοπικές, άλλοτε πανίσχυρες, Νομαρχιακές είναι ανύπαρκτες και δεν φαίνεται να υπάρχει όρεξη για δραστηριοποίηση.

Το περίεργο είναι ότι οι άλλοι πολιτικοί χώροι δεν κερδίζουν κάτι απο την αδράνεια του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη. Μάλλον κανείς τους δεν έχει συνειδοτοποιήσει οτι η Κρήτη πενταπλασίασε την Ελλάδα επί Ελευθερίου Βενιζέλου, οτι η Μάχη της Κρήτης έκρινε την τροπή του Β\’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν μπροστάρης στην ανατροπή της Χούντας και βγάζει την Κυβέρνηση της χώρας απο την μεταπολίτευση και μετά…

Βιτρούβιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook