Την αθλήτρια Λεδάκη Στέλλα – Ηρώ , που εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στο άλμα επί κοντώ,  τίμησε ο Δήμος Χανίων, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 24  Αυγούστου  2012 το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως «αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και είναι μεγάλη τιμή για τα Χανιά  που μας  εκπροσώπησε η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα  και με αυτή τη σεμνή τελετή  δηλώνουμε  την ηθική υποστήριξη μας».

Ο κ. Σκουλάκης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του αθλητισμού και πόσο σημαντικό εφόδιο αλλά και διέξοδο  αποτελεί  για τα  νέα παιδιά,  ενώ δεν παρέλειψε  να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε  η αθλήτρια για να  εκπροσωπήσει  την πατρίδα της  χωρίς ουσιαστική στήριξη .

Τέλος συνεχάρη την οικογένειά της, το στήριγμά της όπως και η ίδια αποκάλεσε  και της  ευχήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και αγωνιστικότητα στο μέλλον , ενώ της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Χανίων, ευχαριστώντας  τη Χανιώτισσα αθλήτρια  για την τιμή που μας έκανε.

Ο  αρμόδιος  αντιδήμαρχος Χανίων κ. Λειψάκης Δημήτρης συνεχάρη με τη σειρά του   «τη σημαντική επικοντίστρια από τα Χανιά της Κρήτης που μας εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και βρέθηκε μία ανάσα πριν το τελικό του αγωνίσματος», προσθέτοντας ότι   «αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες, αφού αναγκάστηκε  να αγωνιστεί με δανεικό κοντάρι και χωρίς τον προπονητή της .

 Ο πρόεδρος του Γ.Σ . «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» κ. Γιώργος Γιατρουδάκης, ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων  για την τιμητική εκδήλωση  που πραγματοποίησε  στην αθλήτρια  του συλλόγου, αναφέρθηκε στο  γυμναστικό  σύλλογο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που ξεκίνησε από μηδενική βάση  αλλά  με  πολύ πίστη και μεράκι   κατάφερε πολλά  και νιώθει  πολύ υπερήφανος  για τις επιτυχίες των παιδιών.  

Από την πλευρά της η  κ. Λεδάκη  ευχαρίστησε  το Δήμο  Χανίων  για την σημερινή εκδήλωση που αποτελεί  ηθική υποστήριξη για τους αθλητές  που είναι πολύ σημαντική όπως  τόνισε  και ευχαρίστησε επίσης το σύλλογο της , το Γ.Σ.  «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και την οικογένεια της που την στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια .  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook