Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα και τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, την Παρασκευή (24/8), στην αίθουσα \”Γεώργιος Λαγούδης\” του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων \”Οι Ζωσιμάδες\”.
Ο πρώτος αντίπαλος του Πλατανιά στη Super League (25/8, 19.15 NS3) παρουσίασε τους νεοαποκτηθείς Αυγενικού, Γανωτή, Ίλιτς, Κολοβέτσιο, Κοροβέση, Κωστάκη, Μπακόλα, Μπαμπανιώτη, Μπέριο, Νικλητσιώτη, Ρουμπουλάκου, Τσουκαλά και Τοπούζη.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΣ:
\”Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου Γεώργιος Λαγούδης του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»  η παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων  (Αυγενικού,  Γανωτής, Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Κωστάκης, Μπακόλας, Μπαμπανιώτης, Μπέριος, Νικλητσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς και Τοπούζης) ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Συγχρόνως έγινε και η παρουσίαση των τριών νέων  εμφανίσεων με τις οποίες θα αγωνίζεται η ομάδα μας κατά την φετινή  περίοδο.

Τις φανέλες παρέδωσαν στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Παπαγεωργίου και Γιώργος Ιωάννου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook