Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα, πέρα από τον αρχηγό Γιώργο Ντάσιο, παραχώρησε και ο αμυντικός της ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια σκληρή προετοιμασία που προσπαθήσαμε να γίνουμε ομάδα,   μιας και ήρθαν πολλοί νέοι παίχτες, ώστε  να  βάλουμε τις σωστές βάσεις  για ένα ομογενές σύνολο. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε».
Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: «Τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας είναι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα πάνω σε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα αποτελέσματα θα φανούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά και θέλουμε να δούμε την βελτίωση που έχουμε σε όλους τους τομείς. Σίγουρα έχουν βγει από τον προπονητή  συμπεράσματα και αυτό άλλωστε ήταν το ζητούμενο».
Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Φέτος έγινε μια ανανέωση του υλικού της ομάδας  αλλά  έμεινε ο βασικός κορμός από την προηγούμενη  χρονιά. Ήρθαν κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά στην πλειοψηφία τους νεαρά παιδιά που διψούν για ποδόσφαιρο. Υπάρχει άφθονο ταλέντο,  όμως θα χρειασθεί η άμεση προσαρμογή όλων στην ομάδα για να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων.  Άποψή μου είναι ότι έχει πραγματοποιηθεί κατά μεγάλο μέρος  και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα».
Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους: «Ο προσωπικός στόχος για μένα είναι η επιτυχία της ομάδας. Μέσα από μια επιτυχημένη χρονιά όλοι είμαστε κερδισμένοι . Παράδειγμα η περσινή σεζόν. Προσωπικά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ οι κόποι να  επιφέρουν καρπούς».
Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας,  αν και πολλά ακούγονται ότι φέτος δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όπως όλα τα χρόνια και θα στηρίξει την ομάδα σε όλες τις στιγμές της φετινής χρονιάς,  αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook