Την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος στο παιδί του Σίλβιο Μπερλκουσκόνι κάνει στην ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano η Γερμανίδα σόουγκερλ και ηθοποιός Σαμπίνα Μπέγκαν.

«Είμαι έγκυος και συνευρέθηκα μόνο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε.

Ο ιταλικός Τύπος θεωρεί ότι το μήνυμα είναι σαφές: ο πατέρας του παιδιού είναι ο πρώην πρωθυπουργός και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.

Η Μπέγκαν έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι «είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Ιταλό μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό». «Είναι μαγικός, μοναδικός, σαν τον σούπερμαν», υποστήριξε.

«Ο Σίλβιο δεν μου μιλά για όλες αυτές τις τρομερές γυναίκες που τον περιστοιχίζουν, διότι ξέρει ότι νευριάζω», είπε η 38χρονη γερμανοβοσνιακής καταγωγής Μπέγκαν.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της σε ιταλικό κανάλι, η μέλλουσα μητέρα είχε αποκαλύψει ότι ο Μπερλουσκόνι οργάνωνε γιορτές «αποκλειστικά για χάρη της», στις οποίες «ουδέποτε έγινε κάτι το απρεπές που να προσέβαλλε την δημόσια αιδώ».

Σύμφωνα με την Σαμπίνα Μπέγκαν, πάντως, «o Σίλβιο, στην φάση αυτή, υποφέρει από μεγάλη κατάθλιψη, και για την κατάστασή του, φταίνε οι όλες αυτές οι γυναίκες, οι καταραμένοι διάβολοι που δεν τον αφήνουν ήσυχο».

Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι είχε ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από

τον δεύτερο.

 

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook