Στα Χανιά εμφανίζεται η ακριβότερη τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου τιμών Υγρών Καυσίμων που δημοσιεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα σε πρατήριο στο Βαμβακόπουλο οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν μέχρι 1,999 ευρώ ανά λίτρο για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους, ενώ η φθηνότερη τιμή αγγίζει τα 1,875.

Στο Ηράκλειο εμφανίζεται η μεγαλύτερη διακύμανση στην μέγιστη τιμή της αμόλυβδης καθώς από 2,030 που πωλούνταν την Παρασκευή έπεσε στα 1,975 ευρώ το λίτρο. Την ίδια ώρα καταναλωτές μπορούν να βρουν βενζίνη στα 1,827 ευρώ το λίτρο, που είναι η ελάχιστη τιμή πώλησης που καταγράφεται σήμερα στο Ηράκλειο.

Στο Λασίθι, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που εκδίδει το Παρατηρητήριο τιμών Υγρών Καυσίμων η μέγιστη τιμή πώλησης έχει διαμορφωθεί στα 1,998 και η ελάχιστη στα 1,908 ενώ στο Ρέθυμνο η μέγιστη στα 1,928 και η ελάχιστη στα 1,855.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις υψηλότερες και χαμηλότερες τιμές πώλησης της αμόλυβδης και τα αντίστοιχα πρατήρια διάθεσης, από την ημερήσια έκδοση αντίστοιχων στατιστικών στοιχείων του Παρατηρητήριου Υγρών Καυσίμων.

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Ηράκλειο

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στα Χανιά

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Ρέθυμνο

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των πρατηρίων στο Λασίθι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook