Λίγες ώρες έμειναν πριν την ιστορική πρεμιέρα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League.
Η χανιώτικη ομάδα στις 19.15 αντιμετωπίζει στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων \”Οι Ζωσιμάδες\” τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν εκδοθούν τα δελτία των Ντόε και Αρότσα, τους οποίους προόριζε για βασικούς. 
Σε διαφορετική περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα, τη θέσης τους στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Τζανής και Ουκάρα.
Ο Σερραίος τεχνικός σύμφωνα με την εκτίμηση που υπάρχει θα ξεκινήσει με τον Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια, τους Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Τζανή και Κουρτεσιώτη στην άμυνα (από τα δεξιά έως τα αριστερά), στα χαφ τους Κάλαϊτζιτς και Νούνιες, στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Μαραγκουδάκη, στο αριστερό τον Ουντότζι και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αναστασάκο, τον Ουκάρ.
Από την άλλη ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Μ.Μ.Ε. από τα Γιάννενα αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Φεγκρούς, στο δεξί άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιήσει τον Ντάσιο, στο αριστερό τον Πάντο, σαν στόπερ τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ, στα χαφ τους Πατσατζόγλου, Λίλα, τον Γεωργίου δεξιά, τον Τζάνη αριστερά, τον Βίλα σε ελεύθερο ρόλο και τον Ίλιτς μοναδικό προωθημένο. 
Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Κολοβέτσιος, Κεϊτά και Ντε Βισέντι.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μάνταλος (Αθηνών), με βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής), Ταρανά (Αθηνών) και τέταρτο διαιτητή τον Γιάχο (Χίου).
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook