Για το προσωπικό του δράμα μίλησε στην Espresso ο γνωστός ηθοποιός που εδώ και πολύ καιρό έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας ενός διαφημιστικού στο οποίο συμμετείχε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι μπήκε στο Νοσοκομείο καθώς όλη αυτή η πίεση τον έκανε να καταρρεύσει μπροστά στα παιδιά του.

"Προτού καταρρεύσω ένιωσα την πίεση μου να ανεβαίνει στα ύψη, την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά και το κεφάλι μου να σπάει.

Ξάπλωσα στον καναπέ.

Η κορούλα μου ήρθε κοντά μου και κράτησε το χέρι μου και μου φώναζε "μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά".

Αλλά και ο γιος μου από το σοκ που υπέστη έβαλε τα κλάματα", δηλώνει στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά "Νησί", μήνυσε τον διευθυντή της Campari Germany και τους συνεργάτες του που έκαναν την καμπάνια του ελληνικού ούζου διότι, όπως λέει, αρνήθηκαν να του καταβάλλουν την αποζημίωση που δικαιούταν αλλά και τον κορόιδεψαν, λέγοντάς του, ότι δεν ήταν εκείνου η φωνή στο σποτ.

"Ξέχασαν να αφαιρέσουν τη φωνή μου από τις συγκεκριμένες σκηνές, που έλεγα και το χαρακτηριστικό "γεια μας", είχε δηλώσει.

Και τόνισε ότι "ξαφνικά, από το δεύτερο χρόνο άρχισαν να μου αποκρύπτουν ότι συνεχίζει να παίζεται.

Στη συνέχεια μου έκαναν διάφορα παζάρια για το θέμα της τιμής.

Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου σε μία από τις συμβάσεις.

Έπαψαν να με πληρώνουν τα τελευταία δύο χρόνια και αναγκάστηκα να καταφύγω στο Μόναχο για να βρω το δίκιο μου, πιστεύοντας ότι οι Γερμανοί είναι πιο αδέκαστοι στα της Δικαιοσύνης.

Κι όχι μόνο δε συνέβη αυτό αλλά μας αντιμετώπισαν σαν σκουπίδια".

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης εξηγεί ότι το διαφημιστικό έγινε το 2005 στη Μύκονο και η συμφωνία τους ήταν να προβληθεί μόνο στη Γερμανία.

"Το 2005 έκανα ένα διαφημιστικό για τη Γερμανία με ένα γνωστό προϊόν ούζου.

Το γύρισμα έγινε στη Μύκονο και κράτησε δύο ημέρες και η συμφωνία ήταν το σποτ να προβάλλεται μόνο εκεί", λέει.

Όπως λέει μάλιστα γλίτωσε τελευταία στιγμή το σπίτι του από πλειστηριασμό ενώ έχει φτάσει σε σημείο να μη μπορεί να αγοράσει ούτε γάλα στα παιδιά του.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο ηθοποιός πάσχει από αρτηριακή υπέρταση λόγω της αναστάτωσης που υπέστη.

radar.gr