Δηλώσεις πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο Σερραίος τεχνικός μίλησε την Παρασκευή (24/8) στο passports.gr τονίζοντας ότι θέλει προσοχή και σοβαρότητα η πρεμιέρα απέναντι στον πιο έμπειρο ΠΑΣ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ ο κ. Χατζηνικολάου είπε: «Το αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρκετά χρόνια παρουσίας και  στη Σούπερ Λίγκ και στην Α Εθνική πιο παλιά. Σίγουρα την εμπειρία την έχει η ομάδα των Ιωαννίνων, θέλει προσοχή γιατί έχει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που έχουν παίξει αρκετά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και ο βασικός κορμός νομίζω είναι ο ίδιος που ήταν με πέρυσι».
Αν έχει παρακολουθήσει τον ΠΑΣ και αν έχει εντοπίσει κάποιο δυνατό ή αδύνατο σημείο του ΠΑΣ: «Ναι την έχω παρακολουθήσει. Δεν μπορούμε να δημοσιοποιούμε το δυνατό και το αδύνατο σημείο του αντιπάλου, αυτό θα το συζητήσουμε με τους παίκτες και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στο παιχνίδι».
Η άποψη του για πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων με αδειοδοτημένες και μή αδειοδοτημένες ομάδες: «Κάποιες ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση θα έχει να κάνει με την λειτουργία στην διάρκεια του χρόνου, δεν νομίζω να έχει να κάνει με το αν είναι καλές ομάδες ή το πως θα παρουσιαστούν. Σε αυτούς θα φανούν τα προβλήματα αν κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν ή θέλουν να κάνουν προσφυγή. Σας φέρνω για παράδειγμα τον Άρη που ήταν η πρώην ομάδα μου που φαίνεται οτι έχει κάποια προβλήματα οικονομικά, οτι θα ζοριστεί φέτος. Θα σας πω εγώ όμως από την άλλη πλευρά δείτε που έκανε προετοιμασία και με ποιές ομάδες έπαιζε φιλικά και αυτό δείχνει οτι το μέγεθος της ομάδας παραμένει μεγάλο, το σήμα , οι φίλαθλοι, όλα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετράνε».
Για το αν είναι έτοιμος ο Πλατανιάς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Δεν έχω καταλήξει σε δυο θέσεις ακόμη, γιατί περιμένουμε ακόμη ένα δελτίο. Έτοιμοι σίγουρα δεν είμαστε έτσι όπως θα θέλαμε γιατί δεν είχαμε το χρόνο λόγο τον μπαράζ που παίξαμε αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και δεν είχαμε φιλικά που θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα παίξαμε μόνο τρία, απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι τα Γιάννινα που έχουν παίξει εννέα φιλικά».
Δείτε και το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook