Το καθαρό μυαλό έλειπε από τους παίκτες του στις φάσεις που δημιούργησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον προπονητή του \”Αγιαξ της Ηπείρου\”, Γιάννη Χριστόπουλο.
Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου (φώτο από passports.gr) τα εξής:

\”Θέλαμε σίγουρα τη νίκη και τό το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι αλλά μετά το 20’ ασκήσαμε πίεση. Βρεθήκαμε πολλές φορές γύρω από την περιοχή του αντιπάλου μας αλλά δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και σωστές ενέργειες. Ήταν η πρώτη φορά που μπήκαμε στο γήπεδό μας και δεν συνηθίσαμε τον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε.

Οι φιλοξενούμενοι μας απείλησαν μια φορά από μια στημένη φάση. Στην επανάληψη μπήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είχαμε ισορροπίες. Κάποιοι παίκτες μας δεν είχαν καλές επαφές με τη μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και γλιστρούσε. Παίζαμε πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο μας είτε σε φιλικό είτε σε προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις φάσεις που είχαμε. Κρατάμε τον πόντο από αυτό το παιχνίδι που είναι σημαντικός. Επίσης κρατάμε και κάποια λάθη που θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook