Χιλιάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις Θερμοπύλες, για να τιμήσουν τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς που θυσιάστηκαν στην ιστορική μάχη των Θερμοπυλών.

Παρών ήταν και γραμματέας του κινήματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, που επιτέθηκε στο πολιτικό σύστημα, λέγοντας πως μέσα στη Βουλή νιώθει αηδία.


Απευθυνόμενος σε περίπου 2.000 μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε στις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, περί των «ταγμάτων εφόδου». «Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου» είπε χαρακτηριστικά στους συγκεντρωμένους και συμπλήρωσε: «Όποτε θέλουν, ας έρθουν να μας συνθλίψουν».

Ακόμη, έθεσε ζήτημα ακόμα και αποχώρησης του κόμματός του από τη Βουλή, λέγοντας: «Να ξέρουν ότι δεν αισθανόμαστε καλά μέσα στο Κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν, μπορούμε να το εγκαταλείψουμε ανά πάσα στιγμή και να βγούμε στους δρόμους. Θα δούνε τότε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και πόσα απίδια βγάζει ο σάκος, θα δούνε τι σημαίνει τάγματα εφόδου».

«Δεν είναι μόνο εκεί μέσα (σ.σ. στη Βουλή)» συνέχισε ο κ. Μιχαλολιάκος. «Οι προδότες είναι παντού, σε όλη τη χώρα, τα τσιράκια τους, οι κλέφτες, οι απατεώνες… Και έχουν να τους αντικαταστήσουν αυτούς που είναι εκεί μέσα. Αλλιώς πρέπει να δοθεί ο αγώνας -και να είστε βέβαιοι ότι, όταν έρθει η ώρα, θα δοθεί ο αγώνας».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook