Mια απίστευτη ταλαιπωρία ζουν οι κάτοικοι τεσσάρων χωριών στον Αποκόρωνα καθώς εδώ και τρεις ημέρες έχουν μείνει χωρίς νερό εξαιτίας βλάβης σε αντλία γεώτρησης.

Αρκετοί από τους κάτοικους των χωριών Ραμνή, Κυριακοσέλια, Χυλιομυδοί και Καρέ δεν έχουν καθόλου πρόσβαση σε νερό για να καλύψουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους ενώ συνεργεία του Δήμου Αποκόρωνα προσπαθούν με βυτιοφόρα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Ο αντιδήμαχος του Δήμου κ. Χαριτάκης μιλώντας στο Flashnews.gr εξήγησε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή βλάβη καθώς η αντλία που έσπασε βρίσκονταν σε βάθος 350 μέτρων.

Μετά από μία ημέρα η αντλία εστάλη στην Αθήνα για επιδιόρθωση η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Όμως όπως εξηγεί ο κ. Χαριτάκης οι εργασίες επανατοποθέτησης της αντλίας ώστε να τεθεί πάλι σε κανονική λειτουργία είναι απαιτητικές και χρονοβόρες.

Έτσι ενδέχεται το πρόβλημα να μην έχει αποκατασταθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Συνεργεία του δήμου όμως, όπως διαβεβαιώνει ο κ. Χαριτάκης, δίνουν μάχη ώστε οι πολίτες να εξυπηρετηθούν από δεξαμενή στο Σαμπωνα και μέχρι το βράδυ να έχουν πρόσβαση σε νερό, δίνοντας τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook