Ο πρώην πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, Νεκτάριος Λεφάκης, με ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, θέτει ερωτήματα αναφορικά με το γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά:

"Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό τα τεκταινόμενα μεταξύ εσάς και των διοικούντων του Α.Ο. Χανιά σχετικά με την έξωση της ομάδας μας από το Δημοτικό Στάδιο Περιβολιών και θα ήθελα να επισημάνω και να ρωτήσω το εξής:

Κύριε Δήμαρχε

Με ποιο σκεπτικό ο Δήμος Χανίων χρησιμοποιεί χρήματα του Δήμου για να ανακατασκευάσει το Δημοτικό  γήπεδο Περιβολιών που θα χρησιμοποιηθεί κατ’ αποκλειστικότητα από την ΠΑΕ άλλου Δήμου ( Πλατανιά) ενώ θα έπρεπε για την ανακατασκευή του να χρησιμοποιηθούν χρήματα αποκλειστικά του Δήμου Πλατανιά όπου ανήκει και η συγκεκριμένη ΠΑΕ, και όχι χρήματα του Δήμου Χανίων. Με τα χρήματα που θα ξοδευτούν σε αυτό το έργο, ο Δήμος Χανίων θα μπορούσε να πάρει και να ανακατασκευάσει το ΕΑΚ Χανίων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικούς αγώνες, πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με ασφάλεια, το ξερό γηπεδάκι της Μ.Ελιάς, το γήπεδο του Γαλατά ούτως ώστε να αναπνεύσουν οι τοπικές ομάδες του Δήμου από την έλλειψη χώρων. Αντιθέτως έσπευσε να ξοδέψει τα χρήματα αυτά (κάτι που έπρεπε ν κάνει ο Δήμος Πλατανιά) για λόγο που δεν εξυπηρετεί τις ομάδες του Δήμου Χανίων. Ο λόγος προφανής…. Να κάνουμε το χατίρι των φίλων μας αδιαφορώντας για τις του Δήμου Χανίων Ομάδες. Δεν Θέλω να ψάξω να βρω άλλο λόγο. Γιατί τόση βιασύνη και Πρεμούρα κύριε Δήμαρχε; Σε τι εξυπηρετεί η τόση βιασύνη σας; Σε άλλα θέματα δεν έχω διακρίνει τόση πρεμούρα. Μπορείτε να μας απαντήσετε; Η αντιπολίτευση γιατί σιωπά; Κ. Τσαπάκο; Κ.Βάμβουκα; Κ.Βιρβιδάκη Κ. Παπαντωνάκη; Γιατί σιωπάτε; Γιατί; ΤΙ θα πείτε στους πολίτες των Χανίων; Τι θα τους δώσετε; Τίποτα. Μπορείτε να μου απαντήσετε αυτή η ενέργεια σας πως λέγεται; Χαρισματική πράξη στους φίλους μήπως ; Φιλοξενία; Ή κάτι άλλο; Διαλέξτε εσείς….
Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν υπολογίζετε τους Δημότες σας ούτε τις ομάδες του Δήμου σας. Μας έχετε μετρήσει λάθος κ. Δήμαρχε. Πολύ λάθος. Να είστε σίγουρος ότι θα τιμωρηθείτε γι’ αυτό. Σας παραδίδω στους φιλάθλους της πόλης μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.


ΛΕΦΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Πρώην Πρόεδρος κ’ Δ. Σύμβουλος της
ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ"