Μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος στο Δήμο και στις υπεύθυνες υπηρεσίες αλλά και κατά παντός υπευθύνου, θα καταθέσει την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ο σύλλογος κατοίκων της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει ότι:

\”Σήμερα 27/8/2012 το Δ.Σ. του συλλόγου μας με την συνοδεία νομικού συμβούλου, επισκεφτήκαμε  τον Εισαγγελέα Χανίων, αναζητώντας λύσεις  στα  μείζον προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης  και τις συμβουλές του Εισαγγελέως, το Δ.Σ. αποφάσισε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος στο Δήμο και στις υπεύθυνες υπηρεσίες αλλά και κατά παντός υπευθύνου, την Πέμπτη 30 Αυγούστου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 29 του μήνα στις 19:00 στη Δασκαλογιάννη 62, να παραβρεθούν στη συνάντησή μας, για  να συζητήσουμε τις εξελίξεις αλλά και τις επόμενες δράσεις μας.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι η προσφυγή μας στη δικαιοσύνη, γίνεται α) κατόπιν πληθώρας καταγγελιών από κατοίκους της Παλιάς μας Πόλης και β) πολλών προσπαθειών επίλυσης των προβλημάτων μας στα πλαίσια της καλής συνεννόησης.\”  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook