Λίγες νεφώσεις, πυκνώτερες στα ορεινά όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης λίγων τοπικών βροχών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, και πολύ ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 22 έως 27 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 22 έως 32 βαθμούς και στα ορεινά από 14 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Ανατολικό Κρητικό και στο Λιβυκό θυελλώδεις, με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης το βράδυ

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 29/8, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 29/8, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 29/8, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.


Ιεράπετρα

Αίθριο καιρό  περιμένουμε στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται το σκηνικό του καιρού να παραμένει αμετάβλητο, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 29/8, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.

meteo.gr