Το νέο τηλεοπτικό της δίκτυο αγωνίζεται να σταθεί στην επιφάνεια, αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός της Όπρα Γουίνφρει τα καταφέρνει μια χαρά, σύμφωνα με τον οικονομικό δικτυακό τόπο Forbes.com, ο οποίος τη Δευτέρα τοποθέτησε το όνομα της βασίλισσας των Talk Show, στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων διασημοτήτων, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Αν και η Γουίνφρεϊ έχει αποτύχει να βρει τη μεγάλη επιτυχία με την Discovery Communications, εν τούτοις κέρδισε από διάφορες παραγωγές, την περίοδο από το Μάιο του 2011, έως τον Μάιο του 2012, κατ\’ εκτίμηση 165 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το Forbes.com.

Κοντά στην βασίλισσα των Talk Show είναι ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπάι, του οποίου η ταινία «Transformers: Dark of the Moon» που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος, τον βοήθησε να κερδίσει 160 εκατομμύρια δολάρια, με βάση τη συμμετοχή του στα εισιτήρια, τις πωλήσεις παιχνιδιών και σε άλλα παράπλευρα έσοδα.

Ένας άλλος σκηνοθέτης, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, κέρδισε 130 εκατομμύρια δολάρια στη 12-μηνη περίοδο που καλύπτει το Forbes.com, από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Smash» και τις ταινίες «Οι περιπέτειες του Τεντέν» και το «Άλογο του Πολέμου».

Ο Τζέρι Μπρουκχάμερ είναι στην τέταρτη θέση, με 115 εκατομμύρια δολάρια από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» ενώ στην πέμπτη θέση, είναι ο μουσικός παραγωγός, Δρ Ντρι με 110 εκατομμύρια δολάρια.

Τις επόμενες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν κατά σειρά, ο ηθοποιός και παραγωγός, Τάιλερ Πέρι με 105 εκατομμύρια δολάρια, η προσωπικότητα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, Χάουαρντ Στέρν, με 95 εκατομμύρια δολάρια, ο συγγραφέας, Τζέιμς Πάτερσον, με 94 εκατομμύρια δολάρια, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζορτζ Λούκας, με 90 εκατομμύρια δολάρια και ο μουσικός παραγωγός, Σάιμον Κόγουαλ με 90 εκατομμύρια δολάρια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook