Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του άλλοτε άσου της μπάλας Στέλιου Γιαννακόπουλου καθώς έχασε από πνιγμό τον πατέρα της συζύγου του Στέλλας.

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στα Νέα Στύρα της Έυβοιας όπου παραθέριζαν όλοι μαζί. Ο 70χρονος Δημήτρης Χρηστίδης πήγε στην παραλία των Νέω Στύρων για να κάνει μπάνιο με τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την Espresso κολύμπησε για αρκετή ώρα μαζί όμως κάποια στιγμή η μητέρα της συζύγου του Στέλιου Γιαννακόπουλου βγήκε έξω ενώ ο Δημήτρης Χρηστίδης συνέχισε να κολυμπά.
Όταν όμως η σύζυγός του γύρισε τα μάτια της προς τη θάλασσα για να δει τον άντρα της να κολυμπά, δεν τον είδε πουθενά. Το μυαλό της πήγε αμέσως στο κακό και αμέσως άρχισε να ζητά βοήθεια φωνάζοντάς τον συγχρόνως μήπως την άκουγε.

Οι υπόλοιποι λουόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ ειδοποιήθηκαν αμέσως το Λιμεναρχείο Ραφήνας, κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ναυαγοσωστικά σκάφη, ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο.
Η πικρή αλήθεια

Δύο 24ωρα μετά βρέθηκε το άψυχο σώμα του 70χρονου πάνω σε βράχια, δύο μίλια μακριά από το σημείο όπου είχε χαθεί. Η σωρός του μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου του. Φυσικά, η οικογένειά του έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη και το πένθος μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.