Ειδική προσέγγιση χρειάζεται η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη από τον ΟΦΗ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Νίκος Μαχλάς.
Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της κρητικής ΠΑΕ,μιλώντας στον Στέλιο Σβολιαντόπουλο και την Τηλεόραση CRETA στάθηκε στο ενδιαφέρον για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, αλλά και για τις περιπτώσεις των Σωτήρη Κυργιάκου και Παντελή Καφέ.

Αρχικά, ο Νίκος Μαχλάς επιβεβαίωσε την κρούση προς τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, τονίζοντας: «Έχουμε φιλική σχέση μαζί του τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής. Χρειάζεται ειδική προσέγγιση, για τον σκοπό αυτό δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια και να γεμίζουμε με ελπίδες ή να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Είναι τεράστιος παίκτης από πολλές πλευρές».

Αναφορικά με τον Σωτήρη Κυργιάκο, απάντησε: «Τέτοιοι παίκτες που έχουν μεγάλα συμβόλαια στο εξωτερικό μόνο αν το θέλουν οι ίδιοι επιστρέφουν στην Ελλάδα. Είναι απίθανη αυτή η περίπτωση».

Παράλληλα, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Παντελή Καφέ: «Είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση, ένας ποδοσφαιριστής – ηγέτης στη μεσαία γραμμή».

Στην συνέχεια, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για την παραμονή του Μίρνες Σίσιτς: «Τον λατρεύουμε όμως έχουμε πρόβλημα σε άλλες θέσεις και προέχει να δούμε τι θα γίνει με αυτές. Αν για παράδειγμα πάρουμε αμυντικό και μέσο άνω των 24 ετών τότε δεν θα μπορέσει να μείνει και ο Σίσιτς».

Ακόμα, μίλησε και για τη μη εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας: «Είναι καθαρά ζήτημα της δικής μας εφορίας και θέμα ημερών η ομάδα να πάρει φορολογική ενημερότητα. Δεν είναι θέμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά της δική μας εφορίας. Τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από άλλες ΠΑΕ που εξασφάλισαν ενημερότητα. Θέλουμε να ρυθμίσουμε τα χρέη μας, όπως έχουμε βάλει σε μία σειρά όλα τα ζητήματα και να μην διασύρεται το όνομα ΟΦΗ. Η συνολική οφειλή είναι μικρότερη των 600.000 ευρώ».

Ακόμα, ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε και για την επιστολή του Κώστα Κλάδου: «Τον πήρα κατ’ ιδίαν, του είπα ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος, και το κατάλαβε. Ο θεσμός του προέδρου πρέπει μείνει σοβαρός, πρέπει προστατεύσουμε τον θεσμό και τον ρόλο προέδρου. Έχει πάρει μεγάλα βάρη ο πρόεδρος κ. Πουλινάκης».

Τέλος για την αντιπαράθεση που είχε με μερίδα φιλάθλων του ΟΦΗ μετά τη λήξη του φιλικού με τον Πλατανιά, απάντησε: «Μεγαλοποιήθηκε το γεγονός. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους που δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο, όπως κι εμείς ως διοίκηση. Κάθε πλευρά αξίζει τον σεβασμό της άλλης. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για το θέμα του νεαρού Μωραΐτη ο οποίος έκανε δύο εβδομάδες προπονήσεις με την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook