Ένα νεογέννητο κοριτσάκι με μηδαμινές πιθανότητες να επιζήσει (μία στο ένα εκατομμύριο), όχι μόνο κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αλλά το έκανε με την καρδιά της να χτυπά σε λάθος πλευρά!

Οι γιατροί μιλούν για ιατρικό θαύμα καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, η μικρή Tiiaana Majewski δεν επρόκειτο καν να γεννηθεί λόγω επιπλοκών της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Tiiaana όμως διέψευσε όλα τα προγνωστικά καθώς όπως μεγάλωνε στην κοιλιά της μητέρας της, τα όργανά της άρχισαν ως εκ θαύματος να αναπτύσσονται.

Το κοριτσάκι όμως γεννήθηκε στις 39 εβδομάδες της κύησης ζυγίζοντας 2,7 κιλά, χωρίς τον δεξιό πνεύμονα και το αριστερό νεφρό και την καρδιά της στη δεξιά πλευρά, αναφέρει η Sun.

Οι γιατροί ξανά μίλησαν στους γονείς και τους εξήγησαν πως θα ήταν αδύνατο να επιβιώσει εξαιτίας της δυσλειτουργικής της ανάπτυξης.

Τώρα είναι 20 εβδομάδων και οι γιατροί που την παρακολουθούν είναι ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της υγείας της. Καρδιολόγος του Alder Hey Hospital στο Liverpool όπου νοσηλεύεται το παιδί, υποστηρίζει ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν θα χρειαστεί καμία χειρουργική επέμβαση στο μέλλον.

radar.gr