Η ΠΑΕ Πλατανιάς με νέα ανακοίνωση ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει ότι η μετακίνησή τους για το Παγκρήτιο θα είναι δωρεάν για το ματς του Σαββάτου (1/9) με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας στους δικαιούχους για τη Θύρα 1 θα γίνεται από σήμερα Τρίτη 28 έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., από τα Γραφεία της, στον Πλατανιά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η διανομή των καρτών διαρκείας για τη Θύρα 2 θα γίνει στα Χανιά, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, από τις 12.30 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο κιόσκι του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Οι κάρτες διαρκείας των 200 ευρώ θα διανέμονται μόνο από τα Γραφεία στον Πλατανιά.

Σημειώνεται ότι την κάρτα διαρκείας παραλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο ο δικαιούχος της, με την επίδειξη του εγγράφου που του έχει ήδη δοθεί από την Π.Α.Ε. και της αστυνομικής του ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα μισθώσει λεωφορεία, με τα οποία θα γίνει δωρεάν η μετακίνηση όσων φίλων της ομάδας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 18.15.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Ηράκλειο με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα πρέπει να το δηλώσουν, επικοινωνώντας με τα Γραφεία της Π.Α.Ε. (2821060094) έως και την Τετάρτη 29 Αυγούστου, από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.\”


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook