Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Φασομυτάκη Ιωάννη και των Διευθυντών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαιστού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που υπήρξαν  κατά την περασμένη χρονιά στα σχολεία του Δήμου. Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, έγινε ο προγραμματισμός εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς αναφορικά σε ζητήματα καθαριότητας, θέρμανσης και γραφικής ύλης.

Αποφασίστηκε ότι από την Τετάρτη 29/8 θα αρχίσει η διανομή των σχολικών βιβλίων από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών, ώστε οι μαθητές να έχουν τα βιβλία στα χέρια τους με την έναρξη του νέου σχολικού έτους το οποίο ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάρα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η δημοτική αρχή θα βρίσκεται σε συνεργασία με την σχολική επιτροπή καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς για την έγκαιρη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Αρχής γενομένης από την Τετάρτη 29/8 και κατόπιν εντολής της Δημάρχου Φαιστού κ. Μαρίας Πετρακογίωργη Ανυφαντάκη αποφασίστηκε να διατεθεί ένα φορτηγό του Δήμου για τις ανάγκες της μεταφοράς των βιβλίων παρά τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο Φαιστού για τις σημαντικές περικοπές των κεντρικών πόρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook