Κλειστοί θα παραμείνουν της Τετάρτη οι δήμοι της Κρήτης έπειτα από σχετική απόφαση που πάρθηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ της  Π.Ε.Δ Κρήτης , της ολομέλειας των Δημάρχων και των Αντιπροσώπων στη  Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ειδικότερα αποφασίστηκε πως την  Τετάρτη 29 Αυγούστου ημέρα της συνάντησης της Κ.Ε.Δ.Ε με τον Πρωθυπουργό  οι Δήμοι θα κλείσουν συμβολικά  ενώ την Πέμπτη 10 – 12 το πρωί σε κάθε νομό στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων με τη συμπαράσταση και των εργαζομένων στους Δήμους.

Η Π.Ε.Δ Κρήτης θα προτείνει στο έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Χανίων κάνει γνωστό ότι οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, σε υλοποίηση της απόφασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (ΠΕΔ Κρήτης).

Στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας,  την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, τις ώρες 10 π.μ. – 12μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook