Η Super League απέρριψε το αίτημα της Football League για άνοδο πέντε ομάδων και υποβιβασμό τριών στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να γίνουν 18 αυτές που θα μετέχουν στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Παρόλα αυτά η Λίγκα παρουσιάζεται θετική στο να κερδίσουν την άνοδο από τη FL 4 ομάδες και να υποβιβαστούν σε αυτή 2, αλλά αρκεί να εκπληρωθεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League:
\”1/ Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αναδιάρθρωσης και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η πρόταση της Football League περί ανόδου 5 ομάδων και υποβιβασμού 3 ομάδων δε μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, η Super League θα εξετάσει την περίπτωση προβιβασμού 4 ομάδων και υποβιβασμού 2 ομάδων, αν εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με θέματα αγωνιστικά, κανονιστικά, τηλεοπτικά και οικονομικά. Επιθυμία της Super League είναι να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών η σχετική συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

 
2/ Το ΔΣ της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία επιφυλάχθηκε να εξετάσει το θέμα) να διευκρινίσει ότι αποκλειστικός δικαιούχος των τηλεοπτικών στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League είναι ο όμιλος FORTHNET, ο οποίος μόνος δικαιούται να τα διαθέτει κατά παράγωγο τρόπο σε τρίτους σταθμούς.
 
3/ Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Super League αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει οικονομικά τις οικογένειες των Ζ. Λυκουρίνου και Γ. Αλεξίου, μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook