Το πρωί της Τρίτης (28/8) υπήρξε σύσκεψη στο Παγκρήτιο με σκοπό να εξεταστούν όλα τα θέματα αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (1/9, 18.15) ανάμεσα σε Πλατανιά και Πανθρακικό.
Εκπρόσωποι της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Super League, της Διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και κλιμάκιο της ΠΑΕ Πλατανιάς, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Αντώνη Κοκολοδημητράκη, συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. 
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:
\”Όλα τα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός στο Παγκρήτιο Στάδιο, την 1η Σεπτεμβρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, εξετάστηκαν σήμερα το πρωί σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Super League, της Διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και πολυμελούς κλιμακίου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, με επικεφαλής τον α” αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Κοκολοδημητράκη.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, στο Παγκρήτιο Στάδιο, επιβεβαιώθηκε η βούληση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να υπάρξει αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με στόχο την άριστη διεξαγωγή του αγώνα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ομάδων και των φιλάθλων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook