Συνεχίζεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά. Μπορεί να έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Μια φορά και ένα… μωρό» και να διαβεβαίωνε τους πάντες ότι χαίρει άκρας υγείας, όμως βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Συγκεκριμένα νοσηλεύεται στο δωμάτιο 322 της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ και όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δημοφιλής ηθοποιός περνά από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίως βιοχημικές, αφού φαίνεται πως παρουσιάζει πρόβλημα με κάποιο ένζυμο. Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.

Στο πλευρό του βρίσκονται φίλοι και συνάδελφοι, οι οποίοι μάλιστα είναι και πολύ αυστηροί απέναντί του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης του συνιστά να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός, αφού πάνω απ\’ όλα είναι η υγεία του. Ο Σάκης, όμως, είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει αψήφιστα πολλά πράγματα και όπως υποστηρίζουν οι φίλοι του κάνει του κεφαλιού του!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook