Ο Greg Pappas είναι ο ιδιοκτήτης του Andrews Hamburgers, του φαστφουντάδικου που κατα κοινή ομολογία κάνει το καλύτερο μπέργκερ στην Αυστραλία.

Γι’ αυτό τον λόγο, είναι συνηθισμένος σε διάσημους πελάτες στο μαγάζι του. Ωστόσο, το Σάββατο τον περίμενε μία πελάτισσα που θα δυσκολευτεί να ξεχάσει. Το μεσημέρι λοιπόν και ενώ η ουρά ήταν τεράστια με πελάτες να γλύφουν τα δάχτυλά τους με ανυπομονησία, δύο κορίτσια από το διπλανό κωμμοτήριο ήρθαν και του παρήγγειλαν το μεγαλύτερο χάμπυργκερ που είναι και η σπεσιαλιτέ του.

Τότε ο Greg ρώτησε αν ήθελαν να το φέρει δίπλα και εκείνες του απάντησαν ότι ήταν για κάποια ξεχωριστή πελάτισσα. Μόλις το έφτιαξε λοιπόν το έβαλε σε μία σακούλα με το λογότυπό του και το πήγε δίπλα.

Εκεί αντίκρυσε τους φρουρούς και την Πρωθυπουργό Gillard να φτιάχνει τα μαλλιά της! Η ίδια του είπε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα για τα μπέρκερς του ότι ήθελε πολύ να τα δοκιμάσει. Ο Greg κάνει λόγο για ένα ζεστό και χαλαρό άνθρωπό με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Σίγουρα δεν θα ξεχάσει ότι η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, έφαγε το μπέργκερ του και είπε τα πιο κολακευτικά λόγια για την επιχείρησή του που παραμένει διάσημη από το 1939.

(Νέος Κόσμος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook