Μετά την εντυπωσιακή αποκάλυψη με το ολόγραμμα (klik) δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες. Το Zafira Tourer Concept είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που δίνει μία έντονη γεύση από τη νέα γενιά του μοντέλου. Το πιο πιθανό είναι το μοντέλο παραγωγής να το δούμε τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και οι διαφορές με το πρωτότυπο θα είναι πολύ μικρές.

Έτσι, το νέο Zafira αναμένεται σχεδιαστικά να παραπέμπει στα τωρινά Astra και Insignia αλλά τα δυναμικά φωτιστικά σώματα με τις μεγάλες εισαγωγές στον προφυλακτήρα που φιλοξενούν τα LED ημέρας θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό το Ampera. Στο εσωτερικό θα υπάρχει επταθέσια διάταξη με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό ενώ οι πόρτες ανοίγουν με συμβατικό τρόπο (και όχι ανάποδα όπως στο μικρότερο Meriva).

Οι διαστάσεις του (περίπου 4,7 m) το τοποθετούν απέναντι σε άλλα MPV όπως είναι το Ford S-MAX ενώ οι κινητήρες θα προέρχονται από την ήδη υπάρχουσα γκάμα (των Astra, Meriva, Insignia).Πάντως, το πρωτότυπο Meriva που θα δούμε να κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη θα εξοπλίζεται με τούρμπο κινητήρα των 1,4 lt που εφοδιάζεται με σύστημα start/stop.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook