Αν και έκανε προπονήσεις με τον Α.Ο. Χανιά και φάνταζε πιθανό το ενδεχόμενο να φορέσει τη μπλε φανέλα, τελικά ο Μιχάλης Καρβουνιάρης θα ντυθεί στα γαλανόλευκα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr πριν από λίγη ώρα επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον 19χρονο αμυντικό, που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη για τους \”νεοφώτιστους\” στη Δ\’ Εθνική. 
Ο Καρβουνιάρης άνηκε στον Άρη Σούδας και είχε παραχωρηθεί για τρία χρόνια στον Εργοτέλη, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος για τις ομάδες Κ17 και Κ20.
Αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα του \”Έργο\”, που όμως δεν του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο (θα έπαιρνε στην περίπτωση αυτή ένα σεβαστό ποσό ο Άρης Σ.) και έτσι αναζήτησε αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Αυτός φάνταζε να είναι ο ΑΟΧ, αλλά η ομάδα του Καστελίου έκανε την έκπληξη και μπόρεσε να \”αρπάξει\” τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 
Αντίθετα μία άλλη μεταγραφή, στην οποία στήριζαν πολλά στον Κισσαμικό, \”χάλασε\”, αφού ο Κώστας Γαλανάκης τελικά δεν θα ενισχύσει το συγκρότημα του Βασίλη Γκούμπλια. 
Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, κάτι που δεν το περίμενε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να μην γίνει τελικά η μεταγραφή του από τον Άρη Σούδας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook