Σε αργία τέθηκε με απόφαση του υπουργείου Παιδείας ο καθηγητής γυμνασίου, που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές, μετά την παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο.

Ο καθηγητής, που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές. Αυτό αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από την ανάλυση, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., των αρχείων που είχαν βρεθεί στην κατοχή του 42χρονου εκπαιδευτικού.

Ο 42χρονος δίδασκε σε γυμνάσιο της Πιερίας και είχε συλληφθεί ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε σκληροί δίσκοι, 42 cd και dvd και 3.000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε σχέση με την υπόθεση, από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι: «Ο εν λόγω εκπαιδευτικός από τις 21.01.2010 έως και σήμερα, έχει τεθεί εκτός σχολικού περιβάλλοντος και έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά, όπως προβλέπει ο νόμος. Μετά τη χθεσινή, παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο στις 24/09/12, τέθηκε σε αργία από τον υπουργό κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο».