Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου, επισημαίνει το θέμα που έχει προκύψει με τον πολλαπλασιασμό του κόστους τηλεφωνικού κλεισίματος ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Στην Επιστολή του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ, που καταθέτει ως Αναφορά στο Υπουργείο ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι: «η ενέργεια για την αύξηση του κόστους του τηλεφωνικού κλεισίματος των ραντεβού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, συνιστά ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιπόλαια και απαράδεκτη, αφού έχει ληφθεί κατά πλήρη παραγνώριση της σημερινής οδυνηρής κατάστασης, την οποία βιώνουν οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι της χώρας».

Ενώ η επιστολή των Συνταξιούχων ΔΕΗ καταλήγει λέγοντας ότι επειδή η Υγεία ως δημόσιο αγαθό «αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες του Κράτους Πρόνοιας, ζητάμε να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση του ΕΟΠΥΥ, ώστε το κόστος των τηλεφωνικών ραντεβού να επανέλθει στα προηγούμενα προσιτά επίπεδα, στους ήδη οικονομικά εξασθενημένους ασφαλισμένους και συνταξιούχους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook