Ανάκαμψη για τις ΗΠΑ υπόσχονται οι Ρεπουμπλικάνοι, με τον υποψήφιο για την αντιπροεδρία, Πολ Ράιαν, να τονίζει στην ομιλία του στο συνέδριο που διεξάγεται στην Τάμπα της Φλόριντα ότι «η Αμερική πρέπει να αλλάξει πορεία».

«Το έργο που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολο» τόνισε και υπογράμμισε ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ θα παλέψει για να αντιμετωπίσει όλα τα σοβαρά προβλήματα.

«Εμείς δεν θα αφήσουμε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να κατηγορήσουμε τους άλλους για την δική μας ευθύνη. Το έργο μπροστά μας θα είναι δύσκολο. Αυτά τα χρόνια απαιτούν το καλύτερο από εμάς, από όλους μας, αλλά μπορούμε να το κάνουμε» είπε ο Πολ Ράιαν.

Τόνισε, ακόμη, ότι τόσο ο Μιτ Ρόμνεϊ όσο και ο ίδιος θα προσπαθήσουν να επιλύσουν τη βαθιά δημοσιονομική κρίση εάν εκλεγούν.

Επίσης ανέφερε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν σχέδιο για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης με στόχο τη δημιουργία 12 εκατ. θέσεων εργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Οι φοιτητές δεν θα πρέπει να ζουν στα 20 τους στα παιδικά τους υπνοδωμάτια κοιτάζοντας την ξεθωριασμένη αφίσα του Μπαράκ Ομπάμα και να αναρωτιούνται πότε θα πάρουν τη ζωή στα χέρια τους» είπε καταχειροκροτούμενος ο Πολ Ράιαν.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook