Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν οι τρεις παραστάσεις του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης με το έργο «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη, την Κυριακή 26, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ενταγμένες στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και τις τρεις παραστάσεις. Όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πλούσια παραγωγή του Θεάτρου αλλά και από τη θαυμαστή παράσταση. Στο τέλος των παραστάσεων όρθιος ο κόσμος επευφημούσε τους καλλιτεχνικούς συντελεστές.

 Δεν ήταν λίγοι οι έπαινοι για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τόλμησε να αναμετρηθεί με ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Αριστοφάνη τους «ΟΡΝΙΘΕΣ».

Παρευρέθηκαν η κα Όλγα Κεφαλογιάννη Υπουργός Τουρισμού, ο κ. Μανούσος Βολουδάκης Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Μανώλης Σκουλάκης Δήμαρχος Χανίων, ο κ. Γιώργος Σταθάκης Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Σεραφείμ Τσόκας Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης, ο κ. Στέφανος Αδαός Δ/ντής Γραφείου Υπουργού Πολιτισμού, ο κ. Νίκος Σκουλάς πρώην Υπουργός Τουρισμού, η κα Άντα Παπανδρέου με την κόρη της Μαργαρίτα, ο Πρόεδρος του Θεάτρου κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο κ. Γιώργος Χατζιδάκις γιός του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς επίσης και πάρα πολλοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, και άνθρωποι της ευρύτερης κοινωνικής και οικονομικής ζωής όπως ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιάννης Βόγλης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Γιάννης Ιορδανίδης, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιάννης Καλατζόπουλος, ο Νίκος Βερλέκης, ο Θανάσης Θεολόγης, ο Γιώργος και η Ηρώ Σγουράκη, η κα Λόλα Νταϊφά Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων STAR, o κ. Κάρολος Αλκαλάϊ Γενικός Διευθυντής STAR, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, η κα Αρετή Καλεσάκη Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ, η Λίλα Καρακιτσάκη, ο Μπάμπης Καβροχωριανός δημοσιογράφος ΕΡΤ, η κα Μαρίνα Λαχανά Δ/ντρια Προγράμματος ΕΡΤ κ.α.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στην Ηλιούπολη στις 19 Σεπτεμβρίου.