Η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους για τις θύρες που θα λειτουργήσουν με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο και τους τρόπους εισόδου στο στάδιο.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι στον αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί στοΠαγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 18.15, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, οι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1, 2 και 20(δυτικά του Σταδίου).

Αναλυτικότερα:

• Στη θύρα 1 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας VIP και οι κάτοχοι της Βασικής κάρτας διαρκείας (300 ευρώ).

• Στη θύρα 20 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι της Νεανικής κάρτας διαρκείας (200 ευρώ).

• Στις θύρες 2 και 20 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας (που είναι αυστηρά προσωπικές), αλλά και εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

• Γενική είσοδος: 15 ευρώ.

• Παιδιά: 7 ευρώ.

• ΑμεΑ: Δωρεάν είσοδος.

Η έκδοση εισιτηρίων θα είναι δυνατή στην είσοδο των πυλών δυτικά του Σταδίου, ενώ τα οχήματα θα έχουν δυνατότητα στάθμευσης στον δυτικό χώρο στάθμευσης του Σταδίου.

Η πρόσβαση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, των κατόχων προσκλήσεων, των δημοσιογράφων, της θύρας 1 και της θύρας 2, θα γίνεται από την πύλη 7Β προς τη θύρα 1 VIP του Σταδίου.

Η πρόσβαση των εισιτηρίων για τη θύρα 20 θα γίνεται από την πύλη 7Α.

Οι θύρες του Παγκρητίου Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο Παγκρήτιο Στάδιο για φιλάθλους και αυτοκίνητα θα γίνεται από την οδό Παναγιωτάκη προς την οδό Λακωνίας (απέναντι από το πρατήριο της ΕΚΟ) με κατεύθυνση προς το παλαιό κολυμβητήριο Ηρακλείου στον δυτικό χώρο στάθμευσης του Σταδίου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου υπενθυμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Εάν πρόκειται για αλλοδαπούς θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το διαβατήριό τους και την άδεια διαμονής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook