Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο γήπεδο Περιβολίων και τις τοποθετήσεις που έχουν γίνει γι\’ αυτό εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Περιβολίων, του οποίου αποτελεί φυσική έδρα.
Αναλυτικά:
\”Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε  στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  τοποθετήσεις  για την χρήση του γηπέδου Περιβολίων. Ως η ομάδα της οποίας φυσική έδρα είναι το συγκεκριμένο γήπεδο θα θέλαμε να πούμε κι εμείς την γνώμη μας. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα που θίγεται περισσότερο από τις εξελίξεις είναι ο Α.Ο.Περιβολίων. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος αναγκαστήκαμε να ξενιτευτούμε πράγμα που έχει δυσκολέψει την λειτουργία της ομάδας μιας και το εγχείρημά μας βασίστηκε στην ύπαρξη του συγκεκριμένου χώρου. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ανακατασκευή του γηπέδου. Κάθε μέρα περνάμε για λίγο από το γήπεδο και το θαυμάζουμε. Για εμάς είναι μια σχέση γονέα με παιδιού. Όταν το παιδί σου φεύγει για σπουδές στεναχωριέσαι που το χάνεις για λίγο αλλά κυρίως είσαι περήφανος και χαρούμενος για την εξέλιξή του.

ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον Δήμο Χανίων και σε όλους όσους συμβάλουν στην κατασκευή αυτού του στολιδιού. Επιτέλους  ένα  ποδοσφαιρικό γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον νομό Χανίων που ανοίγει το δρόμο στον Γαλανόλευκο Φάρο να ζητήσει παιχνίδι της Εθνικής αλλά και βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ένα γήπεδο που σε συνδυασμό με την παρουσία του Πλατανιά στην Super League θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα Χανιά. Ειλικρινά πιστεύουμε ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος και την ιστορικότητα της στιγμής. Σκεφτείτε ανθρώπους τρίτης ηλικίας που έπρεπε να γεράσουν για να δουν έστω και για μία φορά την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και μικρά παιδιά που θα δουν τις ποδοσφαιρικές αφίσες των δωματίων τους να ζωντανεύουν κοντά τους.

Ας  σταματήσει λοιπόν η γκρίνια και η μιζέρια. Ως ιστορικοί γηπεδούχοι σας προσκαλούμε στα Περιβόλια μας για να  απολαύσουμε τις μαγικές στιγμές που έρχονται…

Το ΔΣ του

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook