Στα δίχτυα των αρχών έπεσαν σήμερα το πρωί τρία άτομα, δύο  αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 18 και 19 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 19 ετών, κατηγορούμενοι για Ληστεία κατά εξακολούθηση & συναυτουργία, καθώς φαίνεται ότι είχαν βάλει στο \”μάτι\” ηλικιωμένες γυναίκες από τις οποίες αποσπούσαν με τη βία τα κοσμήματα που φορούσαν.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι ανωτέρω δράστες, δρώντας από κοινού, άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας πεντακοσίων  ευρώ που φορούσε στο λαιμό της 68χρονη ημεδαπή.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν τους δράστες, όπου στην κατοχή του 18χρονου υπηκόου Αλβανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι, την 22.08.2012 στα Χανιά, οι τρεις δράστες δρώντας από κοινού με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν από 66χρονη ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα και ένα σταυρό.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για Ληστεία κατά εξακολούθηση & συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook