O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και το Σωματείο Πάλης και Άρσης Βαρών «Αλμυρός» σας προσκαλούν στα εγκαίνια της αίθουσας πάλης και άρσης βαρών στην περιοχή Αμμούδας Αγίου Νικολάου, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00. Στα πλαίσια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν διήμερες εκδηλώσεις.

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β. Πύρρος Δήμας, ο Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης και πρόεδρος της Ε.Ο.Φ.Π. Κώστας Θάνος και ο επίσης Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης και μέλος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Στέλιος Μυγιάκης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 07/09/12 και ώρα 19:00 : Τελετή εγκαινίων της αίθουσας παρουσία της τοπικής αρχής, ολυμπιονικών αθλητών και από τα δύο αθλήματα, μέσων ενημέρωσης, αθλητών, τιμητικές βραβεύσεις, επίδειξη άρσης βαρών και πάλης.
Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο της αίθουσας.

Κυριακή 9/9/2012 περί ώρα 11:00 : Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος Πάλης στην άμμο (beach wrestling) στην παραλία Άμμος της πόλης του Αγίου Νικολάου, με τη συνδιοργάνωση της Ε.Ο.Φ.Π., του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και του σωματείου «Αλμυρός»
και τη συμμετοχή αθλητών όλης της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.
Δημήτρης Κουνενάκης
Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook