Λίγες τοπικές νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 22 έως 27 βαθμούς, αλλά στα νότια παράλια οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Λιβυκό βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 1/9, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 1/9, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 1/9, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, μείωση της θερμοκρασίας στους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται αίθριος καιρός, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 1/9, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την θερμοκρασία στους 24 – 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook