Σοκ προκαλεί η εικόνα μίας γυναίκας που έχει ανέβει στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και απειλεί να πέσει στο κενό.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί επί της Μεσογείων, ενώ επί ποδός βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για αθίγγανη 50 χρονών με το όνομα Στέλλα, η οποία απειλεί να πέσει από την ταράτσα επειδή ο γιος της, ο 22χρονος Σπύρος, βρίσκεται στην φυλακή για ανθρωποκτονία με την χρήση όπλου.

Συγκεκριμένα αφορά υπόθεση που σημειώθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 2011 στο Ζεφύρι, όπου αθίγγανοι είχαν έρθει στα χέρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Ο σύζυγος της 50χρονης, Δημήτρης Θεοδώρου, μίλησε στην κάμερα του protothema.gr και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο γιος τους είναι αθώος, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και πως για αυτόν τον λόγο η γυναίκα του απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα υποστήριξε πως οι δικαστικές αρχές τότε δεν άνοιξαν τον φάκελο της υπόθεσης και πως οι κατηγορίες κατά του γιου του είναι αβάσιμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος βρίσκεται στην φυλακή περίπου επτά μήνες, ενώ για την ίδια υπόθεση είχε προφυλακιστεί και ο μεγαλύτερος του αδερφός, Χρυσοβαλάντης.

 

protothema.gr